Enter your keyword

Vervolg review Henk veldhuizen, fine art portretfotograaf

De waardering voor elkaar ging allereerst over het enthousiasme, de openheid naar elkaar en je bevlogenheid. We konden vooral ook veel lachen om onszelf en om alle gedoe rond het inrichten van een expositieruimte.  Daarnaast bewonder ik je ook om je veelzijdigheid wat betreft het gebruik van materialen (van schilderen tot acrylic pouring) en vormen (van abstract tot figuratief). Je experimenteerdrift houdt niet op. Maar altijd werk je net zo lang totdat je techniek en materiaal beheerst. En daar is heel wat geduld voor nodig.

Waar we elkaar zeker ontmoeten is bij het maken van portretten. Met veel liefde en inzicht weet je tot het innerlijk van de personen door te dringen en op een beheerste wijze zonder oordeel weer te geven. De afgebeelde mensen stralen daarbij ook een lichtheid en transparantie uit door de liefde waarmee zij geschilderd zijn. En dat maakt elk portret tot een treffende gelijkenis met de echte persoon.  

Ik wens je veel succes toe met je werk en hoop dat onze samenwerking op artistiek gebied in de komende jaren nog intenser mag worden. En dat tot voldoening van ons beiden.