Enter your keyword

Over Mij

OVER MIJ

Over wie ik ben en wat ik doe

Vanaf mijn vroege jeugd is tekenen en schilderen mijn passie. Aanvankelijk werkte ik vooral figuratief, later ben ik ook meer abstract of geabstraheerd werk gaan maken. Ik sta altijd open voor het leren van nieuwe technieken om kunst te maken en ben ook erg geïnteresseerd in werk van andere kunstenaars. Het is wel duidelijk; kunst is heel erg belangrijk in mijn leven.

Op deze website zult u uiteenlopend werk aantreffen, van conventionele portretten tot volkomen abstracte schilderijen, en van alles er tussenin. Kunst is kijken; overal in je omgeving zijn beelden die inspireren, er is altijd iets moois en/of pakkends te ontdekken in zelfs de meest simpele of triviale dingen, als je maar goed kijkt. Ik probeer dit aan mijn leerlingen over te brengen en geniet ervan dat ik hen ook enthousiast kan maken. In mijn optiek kan iedereen iets, en heeft iedereen iets eigens.

Persoonlijk houd ik van diversiteit in de technieken die ik gebruik. Hoewel ik voornamelijk teken en schilder met olieverf, aquarel, acryl, pen en inkt, potlood, houtskool, etc, doe ik dit graag steeds weer op andere manieren en met andere toevoegingen. Ik experimenteer graag! Veel plezier met kijken op deze website! Vragen en opmerkingen zijn altijd welkom.

Contact

Joke Zwaan - kunstenaar
Joke Zwaan Beeldend Kunstenaar